Tanévnyitó tájékoztató 2016

Tanévkezdés a Művészeti Iskolában

Szeretettel várjuk régi és új növendékeinket!

 s az alábbiakról tájékoztatunk:

 

 

§       Az egyéni hangszeres tanároknál órabeosztás szeptember 7-9-án (szerda-péntek) lesznek. Részleteit a honlapon és az iskolák hirdetőtábláin szeptember 2-tól megtalálják.

Az iskolákban a tantermek és a tanulócsoportok illetve tanórák számának aránya az első félévben még nem javul. így a művészeti órák beosztása nem lesz könnyű feladat. Kérem ezért, hogy az órabeosztások alkalmával nagy kompromisszumkészséggel és türelemmel próbáljanak törekedni a megoldások megtalálására.

§       A tanítási órák terveink szerint valamennyi tanszakon szeptember 12-én, hétfőn kezdődnek. A tantermek és órarendek egyeztetése az általános iskolákkal folyamatban van, így ez esetlegesen változhat. (Az általunk tervezett csoportos órarendek is még az első hetekben módosulhatnak az általános iskolákban is zajló órarendi pontosítások miatt.)

§       A minden évben kitöltendő Tanulói Adatlapot és Nyilatkozatot a jelentkezés illetve felvételi alkalmával kitöltötték, így ebben az évben erre nem lesz gondjuk már. J

§       Első órára a művészeti iskolai bizonyítványt is hozzák magukkal a gyerekek és adják oda a főtárgytanárnak.

§       A térítési- és tandíjak befizetésének idejét  a térítési díjak összegének ismerete hiányában egyenlőre nem tudjuk megmondani. A KLIK  (oktatási központ) tájékoztatása nyomán jelezni fogjuk.

 

Üdvözlettel:                                                                                                 Korbuly Klára ig.

 

Biatorbágy, 2016. augusztus 29.