Ugrás a tartalomra
Felvételi plakát 2024

Tisztelt Szülők, kedves Növendékeink!

A következőkben néhány információt szeretnék megosztani Önökkel:

  • Amennyiben gyermekük folytatni kívánja művészeti iskolai tanulmányait, kérem, töltsék ki a jövő tanévre szóló beiratkozási google adatlapot.

Beiratkozás a 2024-25-ös tanévre

Ha több gyermekük jár iskolánkba, gyermekenként egy – egy adatlap kitöltése szükséges.

Ha a google űrlap kitöltése elvi, vagy gyakorlati akadályba ütközik, úgy a letölthető dokumentumokból a „Jelentkezési lap/Tanulói adatlap” c. dokumentumot töltsék ki és nyomtatás után aláírva juttassák el hozzánk. (szkennelve e – mailben, vagy személyesen Faluházi irodánkba)

  • Abban az esetben, ha gyermekük szeptembertől nem kívánja művészeti iskolai tanulmányait folytatni, kérem, a következő nyilatkozatot kitölteni és a letölthető dokumentumokból a „Tanulói jogviszony megszüntetése” c. dokumentumot, a fentihez hasonló módon küldjék el nekünk. (szkennelve e – mailben, vagy személyesen Faluházi irodánkba)

Kimaradás - tanulói jogviszony megszüntetése

Az adatlapok és kimaradási nyilatkozatok kitöltésének határideje: 2024.május 31.

 

Amennyiben új tanulóként szeretnének csatlakozni hozzánk, és lemaradtak a felvételi napjairól kérem keressenek minket telefonon vagy emailben.

A nálunk tanulható művészeti ágakról (zeneművészet, képzőművészet, néptánc), a képzés struktúrájáról, a választható hangszerekről szóló tájékoztató itt olvasható.

Iskolánk székhelyén (JFMK) kívül 5 telephelyen (a Közösségi házban és a biatorbágyi/pátyi általános iskolák épületeiben) működik. A hangszertanuláshoz kötelezően kapcsolódó szolfézsórák valamennyi általános iskolai telephelyünkön (az általános iskolai órarendhez igazodva) elérhetők, azonban minden telephelyünkön minden hangszer oktatását nem tudjuk lehetővé tenni.

A hangszerválasztáshoz segítséget adnak az itt megnézhető videók.

Amennyiben segítségre, további tájékoztatásra van szükségük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

E-mail: pasztimami@gmail.com

Tel.:      06-30/642-3462

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Esemény időpontja

-
-
x

Elérhetőségek

Biatorbágyi Pászti Miklós Alapfokú Művészeti Iskola
&nbsp 2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 1.
&nbsp +36 (30) 642-3462
&nbsp pasztimami@gmail.com


Nagyobb térkép